Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
30 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Kylpyhuonematot

Uudella ja raikkaalla kylpyhuonematolla piristät nopeasti ja helposti kylpyhuoneen ilmettä ja luot sinne kodikasta tunnelmaa. Matto vähentää myös liukastumisriskiä ja tuntuu suihkun jälkeen todella ihanalta jalkojen alla. Meillä on monipuolinen valikoima erivärisiä ja -kuvioisia kylpyhuonemattoja. Mikä niistä sopisi parhaiten omaan kylpyhuoneeseesi? Tilaa matto haluamasi pituisena metritavarana, suorakulmainen kylpyhuonematto tai vaikka tyylikäs pyöreä kylpyhuonematto. Jos etsit juuri tiettyä kokoa, väriä tai tuotemerkkiä, voit kätevästi rajata hakua omien mieltymystesi mukaan. Tutustu oman Linea- tuotemerkkimme sekä Noble House -tuotemerkin kylpyhuonemattoihin. Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset!

 

Kylpyhuonematto metritavarana

Meiltä Lineasta voit tilata kylpyhuonemattosi metritavarana. Valikoimassamme on paljon upeita kuvioita ja voit itse valita tilaamasi maton pituuden. Maton materiaalina on käytetty pehmeää PVC-muovia, joka sopii täydellisesti kosteille pinnoille ja tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten.

 

Tilaa kylpyhuonemattosi Linean verkkosivuilta

Meiltä Lineasta tilaat kylpyhuonematot turvallisesti ja helposti 14 päivän palautusoikeudella. Käy tutustumassa verkkosivujemme kattavaan valikoimaan ja klikkaa kylpyhuonemattosi kotiin jo heti tänään.