Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
219 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Monitoiminauhaverhot

Monitoiminauhalla varustetut verhot tarjoavat sinulle useita ripustusvaihtoehtoja. Verhon voi ripustaa sormikoukuilla, rypytysnauhakoukuilla tai verholenkeillä suoraan tankoon. Monitoiminauhaverhoilla voit todella kätevästi ja helposti luoda uutta tyyliä kodin sisustukseen. Valittavanasi on kausikohtaisesti eri värejä ja kuvioita. Yksivärinen, kukkakuvioinen vai esim. raidallinen? Valikoimastamme löytyy kuvioita joka makuun. Mikäli etsit juuri tiettyä kokoa, väriä tai kuviota, voit helposti rajata hakua omien toiveidesi mukaan. Meillä on todella kattava valikoima monitoiminauhaverhoja ja tuotemerkkejämme ovat esim. Arvidssons Textil, Fondaco, Svanefors sekä oma tuotemerkkimme Linea.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 

Mikä on monitoiminauhaverho?

Monitoiminauhaverhoissa on takana monitoiminauha, joka mahdollistaa erilaiset ripustustavat. Valitse itse, miten haluat ripustaa verhosi

Valittavanasi on seuraavat ripustustavat:

  • Verhotankoon pujotettava kuja.
  • Verhotankoon pujotettavat lenkit, joiden avulla verhoon muodostuu kaunis poimutus.
  • Sormikoukut (tavallisen poimutusnauhan kanssa).
  • Aaltomainen ripustus rypytysnauhakoukuilla. 

 

Löydä oikea verhomalli

Verhoista löytyy paljon eri malleja, joten usein voi olla vaikeaa löytää parasta vaihtoehtoa. Paneeliverhot, sivuverhot vaiko rengasverhot? Meillä Lineassa on monipuolinen valikoima eri vaihtoehtoja, ja verho-oppaamme auttaa sinua löytämään oikean verhomallin.