Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
28 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Peitot & tyynyt

Meillä Linean sivuilla on paljon eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja peittoja ja tyynyjä. Kattavasta valikoimastamme löydät mieltymystesi mukaan esim. ihanan tuntuisia ja lämpöisiä peittoja, ohuita ja viileitä peittoja tai jotakin siltä väliltä. Valikoimassa on paljon eri kokoisia tyynyjä, joiden täyttöasteessa on vaihtelua matalasta ja keskikorkeasta korkeaan tyynyyn. Kun saat upeiden peittojemme ja tyynyjemme avulla nauttia yöunistasi, voit sen jälkeen pedata sänkysi ihanilla päiväpeitteillämme. Mikäli aiot hankkia uusia sänkyvaatteita, löydät sivuiltamme laajan valikoiman pussilakanasettejä.

Linean sivuilla teet ostoksesi aina turvallisesti ja helposti.

 

Oikean peiton valinta

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy peittoja, joista on apua jos öisin paleltaa, on liian lämmin tai jos ruumiinlämpö vaihtelee. Jos sinua paleltaa helposti, kannattaa usein valita lämmin peitto, jossa on lämpöä eristävää lisätäytettä. Jos taas ruumiinlämpö on korkeampi ja hikoilet helposti, on viileä peitto usein parempi vaihtoehto juuri sinulle. Jos taas ruumiinlämpösi vaihtelee nukkuessasi, valittavanasi on myös peitto mediumtäytteellä.  

 

Oikean tyynyn valinta

Hyvällä tyynyllä on positiivinen vaikutus unen laatuun. Valittavanasi on monipuolinen valikoima tyynyjä ja valintaan vaikuttaa oma unenlaatu. Jos makaat usein vatsallasi, matala tyyny sopii hyvin, koska sen avulla sekä niska että selkä muotoutuvat oikeaan asentoon. Mikäli taas nukut enemmän selällään, keskikorkea tyyny on hyvä vaihtoehto sen antaessa paremman tuen niskalle. Jos nukut kyljelläsi, keskikorkea tai korkea tyyny on usein parempi, koska se myös tällöin tukee paremmin niskaa. Yritä pitää niskaasi mahdollisimman suorassa asennossa ja linjassa selkärangan kanssa. Tyynyn ollessa liian matala hartiat ottavat vastaan ja niska tippuu alaspäin. Jos taas tyyny on liian korkea, niska vääntyy liikaa ylöspäin. Valitse siis juuri itsellesi parhaiten sopiva tyyny.

 

Kuinka usein peitot ja tyynyt tulee pestä?

Suosituksena on pestä peitot n. 1–2 kertaa vuodessa ja tyyny 3 kertaa vuodessa. Liiallinen pesu kuluttaa peittoja ja tyynyä melko nopeasti, joten suosittelemme niiden tuulettamista säännöllisin väliajoin.