Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Pimennysverhot

Suosituilla pimennysverhoillamme suojaat kodin sisätiloja ei-toivotulta auringonvalolta. Meiltä löydät laajan valikoiman pimennysverhoja, joilla suojaat kotiasi esim. voimakkaalta auringonvalolta. Ne ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat helposti ja kätevästi estää valon pääsyn makuuhuoneeseen tai tv-huoneeseen. Linean sivuilta löydät tyylikkäitä pimennysverhoja sekä pimennyslaskosverhoja. Rajatun haun avulla sinun on helpompi löytää itsellesi parhaiten sopiva verhomalli. Tunnetko olosi epävarmaksi, kun mietit huoneen sisustusta? Tästä löydät verhojen valintaa koskevia sisustusvinkkejämme.

 

Mikä on pimennysverho?

Pimennysverhoilla estät valon pääsyn huoneeseen ilman, että teet muutoksia huoneen sisustukseen. Kehystä siis ikkunasi laadukkaasta materiaalista valmistetulla pimennysverholla. Näin pimennät huoneen helposti vain muutamassa sekunnissa. Pimennysverhot eivät ainoastaan pimennä huonetta, vaan ne myös vaimentavat ääntä ja suojaavat huonekalujasi auringonvalolta.

 

Pimennyslaskosverho

Suosituilla pimennyslaskosverhoillamme estät helposti auringonvalon pääsyn makuuhuoneeseen. Laskosverhojemme takapuolella on valolta suojaava pinnoite, jonka avulla huoneen pimentäminen sujuu helposti. Laskosverho on helppo kiinnittää pakkauksessa olevien kiinnikkeiden avulla. Meillä on laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä pimennyslaskosverhoja.

 

Pimennysverhot parantavat unen laatua

On todella hienoa, kun saa nauttia auringon paisteesta. Ei siis valiteta. Makuuhuoneessa pitää kuitenkin olla tarpeeksi pimeää ja viileää. Pimennysverhojemme ja pimennyslaskosverhojemme avulla on helppo säädellä makuuhuoneeseen pääsevän valon määrää, jotta se vastaisi omaa vuorokausirytmiäsi. Tällä tavoin nukut paremmin ja laadukkaammin.

 

Tilaa tarvikkeita

Monet unohtavat, että verhotanko on osa sisustuksen kokonaisvaikutelmaa. Verhotangon kaunis päätynuppi täydentää sitten vielä upean kokonaisuuden. Tarvitset ehdottomasti ompelukoneen, jos pimennysverhot pitää ommella oman ikkunan koon mukaisiksi. Sivuiltamme löydät myös tarvittavat ohjeet verhojesi pesua varten.

 

Tilaa verhot Lineasta

Verhotilausten tekemisen pitää olla kätevää ja helppoa. Meillä teet tilauksesi aina turvallisesti ja luotettavasti 14 päivän palautusoikeudella.