Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Valitse sopiva verhomalli

Verhot voivat muuttaa huoneen ilmettä uskomattoman paljon - verhojen vaihto on nopein, halvin ja paras tapa uudista koti. Opastamme sinua verhojen valinnassa.

 

PANEELIVERHOT

Paneeliverho on kapea verho, joka riippuu suorana verhotangosta. Paneeliverhot kehystävät ikkunaa ja monta paneeliverhoa lomittain kummallakin puolella on usein paras vaihtoehto. Voit käyttää erivärisiä, yhteensopivia verhoja. Esimerkiksi kuviolliset verhot ja samansävyiset yksiväriset verhot ovat upea yhdistelmä.

Paneeliverho ripustetaan paneeliverhotankoon. Verhon alareunaan laitetaan paneeliverhotangon mukana oleva paino, jonka ansiosta verho laskeutuu kauniisti. Jos haluat käyttää monta paneeliverhoa lomittain, suosittelemme että käytät avoimia paneeliverhotankoja.

Katso kaikki paneeliverhot »

 

SIVUVERHOT

Sivuverho on yleisin verhotyyppi. Verhossa on ommeltu tankokuja, josta verho pujotetaan verhotankoon. Sivuverhot ovat monikäyttöisiä koska ne sopivat moneen eri verhotankoon. Sivuverho kuten muutkin verhot voi riippua suorana tai verhon voi koota keskeltä kangastampilla tai tupsutampilla.

Useasta verhosta on saatavana kaksi eri pituutta, pidempi verho ylettyy lattiaan asti ja lyhempi vähän ikkunalaudan alapuolelle.

Katso kaikki sivuverhot »

 

 

 

RENGASVERHOT

Rengasverho pujotetaan suoraan verhotankoon ja se on helppo ripustaa. Rengasverhot sopivat huoneeseen, jossa haluat tarvittaessa vetää verhot eteen näkösuojaksi tai vähentämään liikaa valoisuutta. Rengasverho laskostuu kauniisti kun ripustat sen ikkunaan.

Katso kaikki rengasverhot »

 

 

 

SOLMIMISNAUHAVERHOT & LENKKIVERHOT

Sekä solmimisnauhaverhoissa että lenkkiverhoissa on lenkit, jotka pujotetaan tai solmitaan verhotankoon. Lenkit voivat olla verhon etupuolella, takapuolella (esim. poimutusnauhaverhot) tai yläreunassa. Solmimisnauhaverhot solmitaan yläreunasta. Lenkkiverhoissa lenkit ovat verhon yläreunassa.

Katso kaikki solmimisnauhaverhot »
Katso kaikki lenkkiverhot »

 

 

POIMUTUSNAUHAVERHOT & RANSKALAISET POIMUTUSNAUHAVERHOT

Poimutusnauhaverhot laskeutuvat kauniisti ja niissä on pehmeä poimutus. Voit itse säätää poimujen tiheyden verhon nurjalla puolella olevan poimutusnauhan avulla. Poimutusnauhaan asetetaan sormikoukut, jotka ripustetaan verhotangossa oleviin renkaisiin. Poimutusnauhaverhot ovat klassisen tyylikkäät.

Ranskalaisessa poimutusnauhaverhossa on valmiiksi ommellut lenkit takapuolella, joten sormikoukkuja ei tarvita. Ripustettu verho on samannäköinen kuin tavallinen poimutusnauhaverho.

Katso kaikki poimutusnauhaverhot »

 

 

 

MONITOIMINAUHAVERHOT

Monitoiminauhaverhoissa on takana monitoiminauha, joka mahdollistaa erilaiset ripustustavat. Valitse itse miten haluat ripustaa verhosi. 

Valitse haluamasi seuraavista ripustustavoista:

Kuja, joka pujotetaan verhotankoon.

Lenkit, jotka pujotetaan verhotankoon. Verhoon muodostuu kauniit poimut..

Sormikoukut (tavallisen poimutusnauhan kanssa).

Aaltomainen ripustus rypytysnauhakoukuilla.

 

Katso kaikki monitoiminauhaverhot »

 

VERHOKAPAT & KAARIKAPAT

Verhokappa on lyhyt verho, joka ripustetaan ikkunan yläreunaan ja joka kattaa koko ikkunan leveyden. Kapan korkeus on yleensä enintään n. 50 cm. Verhokapassa on usein kuja yläreunassa verhotankoa varten. Aseta verhotanko hieman ikkunan yläpuolelle niin ikkuna vaikuttaa isommalta. Verhokapan voi ripustaa ikkunaan yksinään tai yhdessä sivuverhojen kanssa. Käytä siinä tapauksessa kahta verhotankoa.

Kaarikappa on kaarenmuotoinen verhokappa. Kaarikapat ovat aina valmiiksi ommeltuja eikä niitä voi ostaa metreittäin.

Kankaan menekki - kappakangas
Päätä kuinka paljon kappakangasta haluat ikkunaan ja tilaa metreittäin. Tilaa ja leikkaa tasakuvioin, jotta kuvio ei jää vajaaksi. Tilaa kangasta 70 % enemmän ikkunan leveyteen nähden, niin verho poimuttuu kauniisti. Jos ikkunan leveys on esim. 1,5 m, tilaa 2,55 m kangasta. Mittaa ikkunan leveys ja kerro 1,7:llä.

Kankaan menekki - poimutusnauhakappakangas
2-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 35 cm enemmän kangasta/m (9 koukkua/m).
2-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 30 cm enemmän kangasta /m (7 koukkua/m).
3-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 80 cm enemmän kangasta/m (8 koukkua/m).
3-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 45 cm enemmän kangasta/m (6 koukkua/m).
4-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 95 cm enemmän kangasta/m (8 koukkua/m).
4-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 70 cm enemmän kangasta/m (8 koukkua/m).

Katso kaikki verhokapat & kaarikapat »

 

ROLL UP-VERHOT

Roll up -verhon korkeutta voi säätää ikkunan mukaan tai sen mukaan miten paljon valoa haluat huoneeseen. Pujota verho verhotankoon ja taita tai rullaa verho haluttuun korkeuteen. Solmi nauhat halutulle korkeudelle.

Ehdotamme, että pujotat kevyen tangon tai puikon alareunan kujaan jolloin rullaaminen on helpompaa ja saat tasaisen tuloksen. Jätä tanko pois mikäli haluat pehmeämmän alareunan.

Katso kaikki roll up-verhot»