Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
94 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Paneeliverhot

Meiltä löydät paljon erilaisia paneeliverhoja, joilla saat elävyyttä huoneen sisustukseen. Valikoimastamme löytyy paljon eri kuvioita ja värivaihtoehtoja ja tuotemerkkejämme ovat mm. Arvidssons Textil ja Fondaco. Valikoimaan kuuluu myös Linean omat paneeliverhot. Linean sivuilta tilaat verhoja turvallisesti ja helposti. Meillä on tunnetusti aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. Käy hakemassa inspiraatiota sivuiltamme Lineakauniskoti.fi

 

Mikä on paneeliverho?

Paneeliverho on kapea verho, joka roikkuu suorana verhotangosta. Ne kehystävät ikkunaa ja usein on tyylikkäintä asettaa niitä lomittain ikkunoiden molemmille puolille. Tällöin voit luoda eri väreillä todella kauniita yhdistelmiä. Esimerkiksi kuviolliset verhot ja saman sävyiset yksiväriset verhot ovat upea yhdistelmä.

Paneeliverho ripustetaan paneeliverhotankoon. Verhon alareunaan laitetaan paneeliverhotangon mukana oleva paino, jonka ansiosta verho laskeutuu kauniisti. Jos haluat asettaa monta paneeliverhoa lomittain, suosittelemme että käytät avoimia paneeliverhotankoja.

 

Minkälaiset verhot valitsen?

Verhot vaikuttavat usein huoneesta saatuun kokonaisvaikutelmaan. Haetaanko maalaistyylistä, tyylikästä tai ehkä leikkisää ja värikästä kokonaisvaikutelmaa? Käy mielellään tutustumassa verho-oppaaseemme, joka auttaa sinua löytämään etsimäsi verhomallin. Tarvitsetko vinkkejä ja ohjeita verhojen ripustamiseen? Sisustusvinkeistämme löydät paljon käteviä ratkaisuja ja vaihtoehtoja.