Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
316 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Verhokapat

Verhokapoillamme ja -kaarillamme luot kotiin viihtyisää tunnelmaa. Kattavasta valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia kuvioita, värejä ja verhoja, jotka tuovat tyyliä huoneen sisustukseen. Miksi et sisustaisi keittiötä tai vaikka makuuhuonetta kauniilla verhokapalla. Meillä teet helposti ja turvallisesti edullisia tilauksia, jotka toimitamme kätevästi perille. Valikoimastamme löytyy sivuverhoja, rengasverhoja, paneeliverhoja sekä paljon muuta. Rajatun hakumme avulla voit helposti valita haluamasi värin, verhotyypin tai tuotemerkin, joita ovat mm. Svanefors, Fondaco, Arvidssons Textil, Boel & Jan ja Linea.

Tarvitsetko vinkkejä ja ideoita, jotta valitset kotiisi parhaiten sopivat verhot? Tutustu verho-oppaaseemme, joka auttaa sinua valitsemaan oikean verhomallin

 

Kuinka paljon kangasta tarvitaan verhokappaan? 

Kun tilaat verhokappoja metrikankaana, päätät itse verhokapan pituuden. Tällä tavoin voit mukauttaa verhon mitat omien ikkunoidesi mittojen mukaan. Tilaa kangasta 70 % enemmän ikkunan leveyteen nähden, jotta verho poimuttuu kauniisti koko verhotangolle. - Vinkki: Mittaa ikkunan leveys ja kerro se luvulla 1,7. Tällöin tiedät tarvittavan pituuden. Leikkaa tasaisia raportteja kankaan kuvion mukaan, jotta verhokapasta ei tule vino. Meiltä löydät valmiiksi ommeltuja verhokappoja, joiden pituus on 250 cm. Vaihtoehtona on metrikangas, jos kapan mitat pitää laskea omien ikkunamittojesi mukaan. Jos haluat suunnitella ja ommella verhot itse tai jos haluat verhokappaan ja esim. tyynyihin samanlaisen kuvion, kannattaa käydä tutustumassa laajaan metrikangasvalikoimaamme!

 

Kaarikapat

Kaarikappa on kaaren muotoinen verhokappa. Ne on ommeltu aina valmiiksi ja niitä ei myydä metrikankaana.

 

Kankaan menekki - poimutusnauhakappa

2-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 35 cm enemmän kangasta/m          (9 koukkua/m).
2-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 30 cm enemmän kangasta /m   (7 koukkua/m).
3-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 80 cm enemmän kangasta/m          (8 koukkua/m).
3-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 45 cm enemmän kangasta/m    (6 koukkua/m).
4-sormikoukku ja yksi tyhjä tasku vaatii 95 cm enemmän kangasta/m          (8 koukkua/m).
4-sormikoukku ja kaksi tyhjää taskua vaatii 70 cm enemmän kangasta/m    (8 koukkua/m).