Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
75 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Tekokasvit

Tekokasvit ja muovikukat ovat suosittu vaihtoehto luonnonkasveille, kun on kyse kodin ja yritystilojen sisustuksesta. Niillä voi luoda samanlaista tunnelmaa kuin luonnonkasveillakin ilman, että ne tarvitsevat sen enempää hoitoa tai kastelua. Seuraavassa listaamme syitä siihen, miksi tekokasveja voi pitää erinomaisena sisustusvaihtoehtona.

Helppohoitoisia ja -käyttöisiä

Tekokasvit eivät tarvitse kastelua, lannoitusta tai hoitoa ja niiden muoto ja väri säilyy kauan. Kotona niille löytyy paljon vaihtoehtoisia paikkoja ja ne tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin sisustusratkaisuihin. Tekokasvien avulla voit halutessasi korostaa erilaisia tyylivalintoja tai sisustaa tyhjäksi jääneitä tiloja.

Sopivat allergikoille

Muovikukat ja tekokasvit eivät aiheuta allergisia reaktioita. Ne ovatkin erinomainen valinta, vaikka sinulla olisi siitepölyallergia tai muita allergioita.

Eivät tarvitse auringonvaloa

Jotkut kasvit tarvitsevat runsaasti valoa viihtyäkseen. Tekokasvit eivät tarvitse valaistusta ja tämän voikin ottaa heti huomioon suunnitellessaan huoneen sisustusta.

Edullisia

Tekokasvit ovat ajan myötä luonnonkasveja edullisempi vaihtoehto, koska niitä ei tarvitse vaihtaa eivätkä ne vaadi huolenpitoa. Ne ovat ajattomia koristeita, jotka säilyttävät kauan värinsä ja muotonsa.

Aidonnäköisiä

Nykypäivän tekokasveille ja -kukille on yhteistä aidonnäköisyys. Tekokasvia onkin usein vaikea erottaa luonnonkasveista.

Monipuolinen valikoima

On olemassa paljon erimuotoisia ja -kokoisia tekokasveja. Linean valikoimasta löytyy kattava valikoima ruukkukasveja sekä myös oksia ja leikkokukkia, joista voi valmistaa kauniita kimppuja. Valikoimamme sisältää mm.:

  • Tulppaaneja
  • Ruusuja
  • Peikonlehtiä
  • Keltanarsisseja
  • Muratteja
  • Pelargoneja
  • Orkideoita
  • Eukalyptuksia
  • Auringonkukkia

Tekokasvit ovat erinomainen investointi, mikäli haluat kotiisi tai työpaikalle viherkasveja, jotka eivät tarvitse sen enempää hoitoa. Kattavassa valikoimassamme on paljon eri muotoisia ja kokoisia tekokasveja, jotka tuovat oman ihanan lisänsä valitsemaasi sisustustyyliin. Muista myös tilata uuden tekokasvisi kanssa yhteensopiva ruukku tai amppeli!