Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
186 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Tabletit, aluset & tarjottimet

Tyylikkäämpi kattaus upeilla pöytätableteilla. Ne ovat helppo tapa luoda ihanaa ja huoliteltua tunnelmaa joka tilanteeseen. Niillä suojaat myös keittiöpöydän pintaa kulumiselta ja erilaisilta naarmuilta ja roiskeilta. Valikoimaamme kuuluu paljon erivärisiä ja -muotoisia tabletteja, joista löydät varmasti omaan kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Sisusta ylellisesti ja tyylikkäästi ja luo upeita väriyhdistelmiä. Käy tutustumassa samantyylisiin pöytäliinoihin, servetteihin ja laseihin ja posliineihin tai tutustu koko valikoimaan sivustollamme keittiö. Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset, joten käy hakemassa inspiraatiota laajasta pöytätablettivalikoimastamme!

 

Lasinaluset & pannunaluset

Pöytätablettien lisäksi voit piristää kattaustasi hienoilla lasinalusilla ja pannunalusilla, joiden valikoimasta löytyy eri vaihtoehtoja materiaalin, värin ja muotoilun osalta. Niiden avulla suojaat pöytääsi tahroilta ja niitä voi käyttää myös tyylikkäässä päivälliskattauksessa. Tilaa lasinaluset ja pannunaluset suoraan Linean verkkosivuilta.  

 

Tilaa pöytätabletit, lasinaluset ja pannunaluset Linean verkkosivuilta

Lineasta löydät kaiken tarvittavan tyylikkääseen kattaukseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu pöytätabletteja, lasinalusia, pannunalusia sekä paljon muuta. Tee turvallinen ja helppo tilaus Linean verkkosivuilla, niin sinulta löytyy kaikki tarvittava juhlaan kuin juhlaan.