Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
215 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Pussilakanasetti

Petaa ihanilla pussilakanoilla. Mikä on ihanampaa kuin ryömiä vastapedattuun sänkyyn, jossa on miellyttävän pehmeät ja ihanat lakanat? Meiltä Lineasta löydät laajan ja laadukkaan valikoiman pussilakanoita eri väreillä ja kuvioilla. Etsitkö esimerkiksi kukallista, raidallista tai ruudullista pussilakanasettiä? Tai satiinista tai pellavasta valmistettua settiä? Käy tutustumassa kattavaan valikoimaamme, josta löydät varmasti omat suosikkisi. Valikoimassa on petaussettejä parisänkyyn, yhden hengen sänkyyn ja lasten sänkyyn. Valitsemiesi hakusanojen avulla voit helposti rajata hakuasi koskemaan vain tiettyä kokoa tai väriä tai juuri sillä kertaa etsimiäsi tuotteita. Valikoimastamme löydät ihania pussilakanasettejä ja tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Borganäs, Classic Textiles, HT Design ja Recycled by Wille. Yhtenä vaihtoehtona on myös oman tuotemerkkimme Linean pussilakanasetit.

Tee tilauksesi turvallisesti ja helposti sivuillamme linea.fi.

 

Mikä on pussilakanasetti?

Pussilakanasetti tai ns. petaussetti käsittää sängyissä käytettävät tekstiilit. Pussilakanasetin sisältö riippuu niin sängyn kuin peitonkin koosta. Kun olet tilaamassa yhden hengen sänkyyn tarkoitettua pussilakanasettiä, valitset 2-osaisen petaussetin. Se sisältää tyynyliinan sekä pussilakanan, jonka koko on 150 x 210 cm. Mikäli etsimäsi pussilakanasetti on tarkoitettu King Size -sänkyyn tai parisänkyyn jossa on iso peitto, valitset 3-osaisen petaussetin. Siihen kuuluu 2 tyynyliinaa sekä suurempi pussilakana kokoa 220 x 210 cm. Onko parisängyssäsi 2 erillistä peittoa? Tällöin voit aina ostaa 2 yhden hengen sänkyyn tarkoitettua petaussettiä. Meiltä Lineasta löydät pussilakanat myös pinnasänkyyn tai lastensänkyyn.

 

Pussilakanasetti King Size 

Lineasta löydät King Size -koon pussilakanasettejä useissa eri väreissä ja kuvioissa. Jos haluat pelkästään tutustua tämän sänkytyypin petaussetteihin jotka on varustettu suuremmalla peitolla, käy klikkaamassa tuoteryhmää Pussilakanasetti King Size. 

 

Lakanat & tyynyliinat

Ihanat lakanat & tyynyliinat takaavat miellyttävät ja ihanat yöunet. Linean valikoimassa on aluslakanoita, kuminauhalakanoita, helmalakanoita, tyynyliinoja ja paljon muuta. Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa valittavanasi on paljon eri värejä, materiaaleja ja kokoja. Valikoimamme lakanoissa & tyynyliinoissa nukut yösi hyvin ja tunnet aamulla olosi hyvin levänneeksi. Käy myös tutustumassa laajaan pussilakanavalikoimaamme.  

Aina edullisesti ja nopealla toimituksella!

 

Kuinka usein lakanat tulee vaihtaa?

On aina vähän tilannekohtaista, kuinka usein lakana tulee vaihtaa. Suosituksen mukaan sänkyvaatteet ja lakana tulisi kuitenkin vaihtaa kerran viikossa tai vähintään joka toinen viikko. Jos niitä vaihtaa harvemmin, niihin voi pesiytyä bakteereja ja ne voivat aiheuttaa allergioita.

 

Kuinka usein lakanat tulee pestä?

Lakanat ja sänkyvaatteet tulee aina pestä vaihdon yhteydessä. Niiden pesemiseen pätee siis sama suositus kuin vaihtamiseen: pese vähintään joka toinen viikko, mieluiten kerran viikossa. Kun peset sänkyvaatteitasi, käännä aina pussilakanoiden ja tyynyliinojen nurja puoli ulospäin. Pussilakanoiden, tyynyliinojen ja lakanoiden oikea pesulämpötila riippuu aina materiaalista, mutta yleisenä suosituksena on 40–60 astetta. Tutustu aina tarkasti pesuohjeisiin, kun peset sänkyvaatteitasi ja lakanoitasi. Kun tarvitset lisää tekstiileihin liittyviä yleisohjeita, käy tutustumassa pieneen oppaaseen, jossa on tarkempaa tietoa pesu- ja hoito-ohjeista.