Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
30 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Laskosverhot ja Roll up -verhot

Meillä on kattava valikoima edullisia laskosverhoja, rullaverhoja ja roll up -verhoja. Niitä on tarpeen mukaan helppo rullata ylös tai alas ja säädellä tällä tavoin esim. sisään pääsevän valon määrää. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme roll up -verhoja, joita yhdistelet helposti eri tyylien kanssa ja joilla kehystät ikkunasi tyylikkäästi. Mikäli etsit jotain tiettyä väriä tai kokoa, voit helposti rajoittaa hakua omien toiveidesi mukaan.

Linean sivuilla teet tilauksesi turvallisesti ja helposti. Meillä on tunnetusti aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 

Mikä on roll up -verho?

Roll up -verhot ovat verhokappoja, joiden korkeutta voi säätää ikkunan mukaan tai sen mukaan miten paljon valoa haluat huoneeseen. Pujota verho verhotankoon ja taita tai rullaa verho haluttuun korkeuteen. Nauhojen avulla voit solmia verhon haluamallesi korkeudelle.

Ehdotamme, että pujotat kevyen tangon tai puikon alareunan kujaan, jolloin rullaaminen on helpompaa ja lopputulos on tasaisempi. Jätä tanko pois, mikäli haluat verhojen alareunaan eloisuutta.