Lue lisää evästeistä

Ostoskori

51 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Räsymatot & puuvillamatot

Lineassa on kattava valikoima puuvilla- ja räsymattoja, joista löytyy paljon eri kokoja, värejä ja kuvioita. Huolella valittu puuvilla- tai räsymatto luo huoneeseen upeaa tunnelmaa. Siitä huokuu ihanaa lämpöä ja se vaimentaa huoneen äänitasoa. Valitse matto, joka joko sopii huoneen sisustukseen tai erottuu tyylikkäästi kokonaisuudesta. Käy hakemassa inspiraatiota laajasta valikoimastamme ja löydä juuri omaan kotiisi sopiva puuvilla- tai räsymatto. Mikäli etsit juuri tiettyä kokoa tai väriä, voit rajata hakua haluamillasi ehdoilla. Voit myös rajata hakua tuotemerkkien mukaan, esim. Boel & Jan, Fondaco, Svanefors tai Linea.

 

Maton liukueste

Matot ovat todella hieno sisustusyksityiskohta. Niitä hankkiessa on kuitenkin aina tärkeää miettiä turvallisuutta. Maton alle asetettava liukueste vähentää kompastumis- ja liukastumisriskiä ja se pitää maton jämäkästi paikoillaan. Niitä onkin hyvä käyttää puuvillamattojen ja räsymattojen alla, ja ne helpottavat myös mattojen imurointia. 

 

Tilaa räsymatot ja puuvillamatot Linean verkkosivuilta

Linean verkkosivuilta tilaat mattosi turvallisesti ja helposti. Anna oman kädenjälkesi näkyä huoneen sisustuksessa ja tilaa jo heti tänään omat suosikkisi. Aina 14 päivän palautusoikeus.