Lue lisää evästeistä

Ostoskori

70 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Sivuverhot

Meillä on laaja valikoima sivuverhoja erityyppisiin huoneisiin ja tiloihin. Kun haluat panostaa sisustuksessa tekstiileihin, verhoilla pystyt vaikuttamaan eniten kodin viihtyisyyteen ja yleistunnelmaan. Laajasta verhovalikoimastamme saat varmasti lisäinspiraatiota ja ideoita. Valikoimaan kuuluu mm. sivuverhoja, paneeliverhoja ja solmimisnauhaverhoja. Voit myös yhdistellä värejä, kokoja ja eri tuotemerkkejämme, joita ovat esim. Fondaco, Noble House sekä oma tuotemerkkimme Linea. Tervetuloa tekemään turvallisia ja luotettavia ostoksia sivuillemme Lineakauniskoti.fi

 

Mikä on sivuverho?

Sivuverho on yleisin verhomallimme. Siihen on ommeltu tankokuja, josta verho pujotetaan verhotankoon. Sivuverhot ovat monikäyttöisiä, koska ne sopivat moneen eri verhotankoon. Sivuverho kuten muutkin verhot voi riippua suorana tai verhon voi koota keskeltä kangastampilla tai tupsutampilla. Sivuverhoistamme on yleensä saatavana 2 eri pituutta, pidempi verho ylettyy lattiaan asti ja lyhyempi vähän ikkunalaudan alapuolelle.

Tarvitsetko lisää vinkkejä ja ideoita valitaksesi omaan kotiisi parhaiten sopivat verhot? Tutustu verho-oppaaseemme, josta löydät apua löytääksesi oikean verhomallin.