Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 3157 9230

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Sisustusvihjeitä verhoilla

Huoneen ilmeen voi muuttaa kokonaan verhoilla, mutta se voi joskus olla hankalaa. Me autamme sinua löytämään sopivan tyylin!

Isoon ikkunaseinään voit ripustaa monta verhoa vain yksien sijaan. Ripusta esim. yksi verho keskelle jos ikkuna on moniosainen tai ripusta monta verhoa limittäin jos haluat näyttävyyttä.

Valitse yhteensopiva väri tai väri joka korostaa huoneen muita värejä. Tarkastele huonetta ja valitse verhot seinien, mattojen ja kalusteiden mukaan

Älä käytä liian montaa eri kuviota. Jos sinulla on suurikuvioinen tapetti, yksiväriset verhot voivat olla kauniit ja päinvastoin jos sinulla on yksiväriset tai hillitysti kuvioidut seinät.

NÄIN MITTAAT IKKUNAN JA VERHOT

A. Ikkunan leveys
Ellei ikkunassa ole verhotankoa, mittaa ikkunan leveys ja lisää 5-10 cm kummallekin puolelle verhotankoa varten.

B. Lyhyet verhot
Mittaa verhotangosta alaspäin, 10-30 cm ikkunalaudan alapuolelle. Lisää käänne ja mahdollinen poimutettu yläreuna.

C. Pitkät verhot
Mittaa verhotangosta alaspäin lattiaan asti. Lisää käänne ja mahdollinen poimutettu yläreuna.

Etäisyys seinästä
Mittaa ikkunalaudan syvyys niin saat oikean etäisyyden seinästä ja verhotanko tulee oikealle syvyydelle. Laske aina etäisyys seinästä sisimmästä verhotangosta.

Verhotangot
Mikäli sinulla on tavallinen verhotanko mittaat koko tangon sekä kaaret. Mikäli sinulla on isoäidintanko mittaat kiinnikkeiden välin.

 

KANKAAN LEIKKAAMINEN

Kuviolliset kankaat ja kappakankaat kannattaa leikata kuvion mukaan eikä repiä.

Tilatessasi metreittäin kankaita ja kappakankaita leikkaamme ne tarvittaessa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Soita Linean asiakaspalveluun kun olet tilaamassa niin autamme sinua.